Het schoonmaken van daken en dakgoten is ongetwijfeld slopend werk om nog maar te zwijgen van een zenuwslopend gevoel als je niet in een klein huis woont en het zich in Seattle bevindt, elke dag, de hele dag regen. Maar als je inderdaad het type superheld bent en er van tijd tot tijd zelf naar boven gaat, beschouw je het waarschijnlijk als een soort van in- en uitstappen soort situatie. uw huis als u niet oppast.

Zelfs professionele dakreinigers kunnen zich schuldig maken aan het beschadigen van uw huis als ze belangrijke stappen omzeilen of simpelweg geen goede dak- en dakgootreinigingstechnieken kennen. In ons bedrijf hebben we de langetermijneffecten van dit soort fouten op onze klanten gezien van hun vorige servicereinigers of hun eigen doe-het-zelf-oplossingen.

Dakreiniging

Dus als jij het type bent dat graag in bed ligt en niet langzaam water door je plafond en op je gezicht laat druppelen terwijl je naar de laatste aflevering van This is Us kijkt (omdat je gezicht nat genoeg is van je eigen tranen, heb ik dan gelijk? ), zorg ervoor dat u (of uw professionele dakreiniger) geen risico loopt op fouten als deze …

Vermijd zware druk op uw nokkappen.

Als u ooit op uw dak bent gestapt, heeft u waarschijnlijk de hieronder getoonde nokkappen opgemerkt. Ze fungeren als naden voor de toppen en daklijnen van uw huis. Een zware voet op deze temperamentvolle delen van uw dak kan voortijdige slijtage en barsten veroorzaken… de voorloper voor eventuele lekken. Probeer waar mogelijk te voorkomen dat u hierop stapt of teveel druk uitoefent.

Gebruik afstandhouders op je ladder.

Uitschuifladders kunnen van vitaal belang zijn voor toegang tot het dak, maar ze kunnen ook lelijke schade veroorzaken als ze niet voorzichtig worden gebruikt.
Door de ladder direct op uw dakgoten te laten rusten, kunt u deze gemakkelijk deuken en / of krassen. Goten die gedeukt raken, kunnen afwateringsproblemen hebben, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze er niet zo mooi uitzien. Deze standoffs van Werner zouden de slag moeten slaan.

Overweeg alternatieve methoden om uw dak onder druk te wassen. Drukreiniging is een vrij gebruikelijke oplossing om mos en vuil te verwijderen, maar voor de meeste daken raden we dit niet aan. Het is een verleidelijke oplossing omdat het direct resultaat oplevert, maar als het verkeerd wordt gedaan, kan het de levensduur van uw dak verkorten.

Dakreiniging

Bekwame technici kunnen deze schade helpen voorkomen, maar een ander probleem is dat hogedrukreiniging de garantie van uw dak kan bedreigen. Dakbedekkingsbedrijven die hun aansprakelijkheid graag willen vrijgeven, geven soms geen garantie op hun werk of materialen nadat een dak onder druk is gewassen. Volg daarna een mosbehandeling om alle resterende sporen te doden.

We hebben ontdekt dat deze combinatiemethode zowel zacht is voor uw dak als effectief bij het verwijderen van mos, en een minimale impact heeft op het milieu. We raden ook een jaarlijkse milde mospreventiebehandeling aan om het onder controle te houden, zodat u niet elk jaar het mos hoeft te verwijderen, waardoor de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *